Badkamer en toilet
Voor een juist advies en meedenken bij het aanleggen, de renovatie of aanpassing van uw badkamer of toilet kunnen wij u adviseren en ter zijde staan. Alle bijkomende werkzaamheden zoals stukadoorswerk, tegelwerkzaamheden en electra kunnen door ons worden verzorgd.

Verwarming
Het berekenen van de warmte capaciteit en het plaatsen van de juiste CV ketel en radiatoren kunnen wij voor iedere woning uitvoeren. Vloerverwarming plaatsen en inregelen wordt vakkundig uitgevoerd. Ook het onderhoud van de bekende merken van CV ketels, gaskachels en haarden alsmede geisers wordt uitgevoerd door ervaren installatie monteurs.

Gas
Een juiste berekening en uitvoering van de gasinstallatie in uw woning is belangrijk voor de verwarming en kook activiteiten.

Dakbedekking en gotenwerk
Een lekvrij dak wil iedereen graag! Voor een passende dakbedekking geven wij u deskundig advies. Wij verwerken bitumen, shingles, zink- en lood.
   
Loodgieters- en installatiebedrijf Fa. van Taarling | Twijnderslaan 3 Haarlem | Tel: 023 - 528 90 14 | E-mail: taarling.van@hetnet.nl